Najnovšie recenzie zo sekcie Tablety
- zatiaľ v poriadku
dobrý pomer ceny a výkonu
- ultratenký
- dostatočné veľký na prácu
- svižný
nemá klávesnicu v balení, a samostatne je drahá
- Veľkosť
- Ľahký
- Rýchly
- Nedá sa zväčšiť písmená na klávesnici, sú veľmi malé
- Aj keď je malý, niektoré appky zobrazuje ako počítač ( dva stĺpce), je to nezvyk v porovnaní s Android ( iné značky veľkosť do 8,7)
- matný displej je lepší ako som očakával
- ľahký, rýchly, presne na to, na čo som ho kupoval
- vyhovuje mi aj kombinácia + obal s klávesnicou a perom
- Celkom rýchly
- Intuitívne ovládanie
- Pekné rozlíšenie
- Fotoaparát je poslabší
Bezkonkurencne ceny
Rychle reakcie, bez sekania
Ipad Air 11, M3, 2025, skvelý tablet vhodný na prácu i hry. Bez problémov pripojitelny k monitoru, dá sa na ňom plnohodnotne pracovať s dokumentami. Potenciál výrazne rozšírite s Pencil Pro. Odporúčam dokúpiť kvalitný obal. Ak si radi nahráte svoje hudobné nápady, s Garage Band to ide veľmi intuitívne. Skvelý výrobok.
- svižný
- spracovanie
- kreslenie a celková práca so stylusom
- pomer cena/kvalita v kombinácii so stylusom asi bezkonkurenčná
- myslel som si, že stylus sa bude dat magneticky pripevnit k telu tabletu, ale nie je tomu tak, tak, ked mate tablet v taske s viacerymi vecami, ťažšie sa vám bude stylus hľadať
- stylus na baterku (tá vydrží dlho, tak to nie je až taký problém)
Tablet som kupoval pre manželku, aby mohla na ňom kresliť a graficky tvoriť . Je veľmi spokojná.
- Batéria, veľkosť displeja
- Pomaly niekedy sa zasekava
- Výborný na pozorovanie NETFLIKS, YouTube, Tik tok, Facebook, krásna obrazovka, výborný zvuk
Odporúčam, pre starších je oveľa pohodlnejšie ako mobilný telefón na pozeranie videa a fotiek
- Spokojný s výberom
- Splnil moje očakávania
Za mňa doporučujem.
- pomer cena a kvalita
- vsetko funguje ako ma
- skvele prepojenie s mobilom Samsung a rychle nastavenie tabletu
- Krásny displej
- PLynulý chod
- výdrž batérie
- S pen
- Mnoho ďalších
- Neúplná slovenská lokalizácia
- Prekladanie označeného textu do slovenčiny nefunguje aj keď na starších OS fungovalo
- Aj po roku aj pol stále nie je úplná funkcionalita v slovenčine
Super produkt so super funkciami, ktoré však nemôžu byť využité naplno v slovenčine. Treba tomu čas.
Lenovo Tab K11 G2 ZAFN0328CZ
Pridané: 27. februára 2026
(naposledy upravené 27. februára 2026)
Zakúpený v lenovo-shop.sk
- Balenie obsahuje obal s klávesnicou,dotykové pero,plus nabíjačka s usb káblom.Produkt splnil moje očakávania v plnej miere.
- pre seniorov akurat ....
- rychli
rychlost jasny displey
dobry
Works well
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »