Najnovšie recenzie zo sekcie Tablety
Samsung Galaxy Tab A9 SM-X110NZAAEUE
Pridané: 15. augusta 2025
(naposledy upravené 15. augusta 2025)
Zakúpený v Datacomp.sk
- Spokojnosť
- Všetko ok s produktom splnil co som od neho očakával jednoduché surfovanie po internete videa hry.dal sa mi jednoducho sparovat cez kábel so samsungom na prenos aplikácií co kvitujem.
- Jediná nevýhoda s môjho pohľadu ze tablet je veľmi smyklavi takže naň hneď treba dokúpiť ochranný obal a nemilo ma prekvapili ceny na slovenských stránkach kde sa najlacnejsi obal pohyboval okolo 15eur co je premrstene.na alegre kúpite obal za 7 8 eur.za 15eur som si tam kúpil ochranne puzdro ochranne sklo na displeji a dotykové pero na tablet co je neporovnateľne s cenami u nás.alebo cez tému za 4 5 eur viete kúpiť obal.
Takže fajn tablet na bežné používanie za tu cenu môžem len odporučiť.neseka všetko ide ako má som sním spokojný.
- je spoľahlivý, rýchly, pekný obraz
- nenašiel som nič čo by mi prekážalo
V danej cenovej kategorií výborný produkt...
Je spoľahlivý, výkonný, dobre sa používa. Odporúčam dať skôr fóliu ako sklo, ak ho chcete na poznámky + dokúpiť pero a samozrejme aj obal. Je to väčšia investícia, ale určite sa oplatí a nesklame.
- Skvelý
Zatial mam len kratko, lahky, rychlo sa nabije, hyperos2
Super. Nemám k nemu žiadne mínus.
Xiaomi Pad 7 Pro 12GB/512GB Green
Pridané: 8. augusta 2025
(naposledy upravené 8. augusta 2025)
Zakúpený v Kaufland.sk
- Farba nezodpovedá ani trocha obrázku
- Dobrá cena, pekný dizajn
Perfektne spolupracuje s Honor Magic V3!
Mame aj mensiu uhlopriecku tabletu tejto znacky a sme spokojny. Tu bol o 40 eur lacnejsi ako v inych obchodoch. Pomer ceny a kvality a je u Xiaomi dobry.
- vela muziky za malo penazi
- mierne pomalsi stroj
plni to co od neho ocakavam za tie peniaze necakas ziadnu raketu je mierne pomalsi ma pencil v cene
- Dobre na poznamky, sledovanie filmov, kreslenie
Velmi vhodne pre studentov, rychla odozva, krasny dizajn, co sa tyka alzy velmi rychly dovoz, vyborne sa na tom pise, je to urcite lepsie ako vsetky ostatne androidove tablety,
Vrelo odporucam bomba vec
This is really bad product just one waze application not installed.
- Napriek uvádzanom senzore otlačkov prstov sa na tablete nenachádza
Výborná cena výkon, splňuje všetky očakávania, len zavádzajúca informácia, napriek uvádzanom senzore otlačkov prstov sa na tablete nenachádza
- ochrana display-a, flipove puzdro/stojan a dotykove pero v zakladnom baleni
Samsung Galaxy Tab S9 SM-X710NZAAEUE
Pridané: 4. augusta 2025
(naposledy upravené 4. augusta 2025)
Zakúpený v Extreme Computers
- Spokojnos s produktom
- Splniml ocakavanie
Pomer cena/ vykon za tie peniaze dobre.
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]