Reklama

Najnovšie recenzie zo sekcie Tablety

Viktor Kassay Viktor Kassay

Pridané: 21. septembra 2025

(naposledy upravené 21. septembra 2025)

• krásny displej
  • Super reproduktory
  • S pen v balení
  • power brick nieje v balení

Tento tablet som si kúpil hlavne do školy. Je super že sú predinštalované aplikácie na poznámky. Krásny amoled displej v kombinácii s výbornými reproduktormi sú super na pozeranie filmov a seriálov. Výborná je aj funkcia Samsung Dex ktorý vpodstate úplne nahradí notebook. Batéria v tablete je výborná. Foťáky na to že je to tablet s ktorým nebudete nejak veľa fotiť sú krásne a predná selfie kamera je výborná na video hovorí a online meeting. Samostatná kvalita tela je super a vôbec by som sa nebál že by sa nejak poškriabal alebo poškodil. S pen v balení je krásny bonus k takémuto tabletu, obzvlášť táto nová verzia S pen je o level vyššia od tej predošlej. Magnet z boku tabletu na držanie pera by mohol byť o niečo silnejší no je to dostačujúce. Oproti tabletom ako Ipad od applu aj keď je taký istý veľký displej rozmerovo teda 11palcov tak tablet od samsungu je užší ale dlhší. Viktor Kassay

Pridané: 21. septembra 2025

• Velký display
  • Grafika je uplne top
  • Ceruzka sa velmi pohodlne pouziva
  • Na malovanie ako stvorené
  • Najnovšie widgeti su veľmi pekné
  • Nadherna farba
  • Na velikost velmi lahky

Tento Tablet je vážne skvely, tešim sa, ze som sa pre jeho rozhodla. Velmi dobre sa na ňom maluje, hlavne kvôli tomu že oproťi starým tabletom vylepšili ceruzku. Tešim sa aké super funktie tohto tabletu ešte najdem ;)

• Ľahký
  • Prenosný
  • Dotykové pero vrámci balenia
  • Potrebuje výkonnejšie nabíjačku, ktorá nie je súčasťou balenia

Tablet som si vyberala hlavne kvôli škole, oproti počítaču ma oveľa dlhšiu výdrž batérie a veľmi dobrú svietivosť, ktorá umožňuje prácu aj mimo domova. Je ľahký, malý, prenosný ale aj napriek tomu úplne dostačujúci pre pre moje študijné potreby. Súčasťou balenia je aj pero, na ktoré obrazovka výnimočne dobre reaguje. Je ľahké, hodí sa do ruky, nemusí sa špeciálne nabíjať a magneticky drží na hrane tabletu. Zaujimava a uzitočná je aj funkcia pretransformovania písaného textu na text tlačený. Tablet sám ponúka aplikácie vhodné na používanie plného potenciálu pera.
Tablet patrí do vyššej cenovej kategórie ale určite zodpovedá danej cene.
Pre milovníkov AI ponúka veľa nástrojov a uľahčení a spolupráce s umelou inteligenciou.
Značku Samsung som si v neposlednom rade vybrala pre výbornú medzi produktovú kompatibilitu, ktorá umožňuje viac než pohodlné nastavovanie nového zariadenia pomocou Samsung konta z môjho mobilného telefónu Samsung - cez fotografie, aplikácie až po hesla a kontá - všetko automaticky.

Samsung Galaxy Tab S11 5G 12GB/256GB SM-X736BZAPEUE

• Skvelá výdrž batérie
  • Štýlový a odolný dizajn
  • Vyššia cena
  • Žiadny 3,5mm jack pre slúchadlá

Samsung Galaxy Tab S11 5G je skvelý tablet, ktorý sa vyznačuje vynikajúcim výkonom a moderným dizajnom. S 12 GB RAM a 256 GB úložného priestoru poskytuje plynulý multitasking a dostatok miesta na všetky vaše aplikácie a súbory. Tento tablet si poradí s náročnejšími úlohami, ako je úprava dokumentov, hranie hier, alebo sledovanie videí vo vysokom rozlíšení.

AMOLED displej je jednoducho nádherný, s živými farbami a hlbokými čiernymi odtieňmi, čo ho robí ideálnym pre multimediálne využitie, ako je pozeranie filmov, hranie hier alebo čítanie. S podporou 5G máte zaručené extrémne rýchle pripojenie k internetu, čo je perfektné pre streamovanie, videohovory alebo prácu na diaľku.

Výdrž batérie je na veľmi dobrej úrovni, čo znamená, že ho bez problémov zvládnete používať celý deň, aj pri náročnejšom používaní. Samsung Galaxy Tab S11 5G je skutočne univerzálny tablet, ktorý zvládne všetko, čo od neho očakávate – či už ide o prácu, zábavu alebo kreativitu.

Jediným negatívom môže byť vyššia cena, no vzhľadom na kvalitu a výkon je to investícia, ktorá sa vyplatí. Tablet tiež neponúka slot pre microSD kartu, takže ak potrebujete ešte viac úložného priestoru, budete musieť spoliehať na cloudové služby alebo ďalšie externé úložiská.

Celkovo je Samsung Galaxy Tab S11 5G vynikajúcim tabletom pre tých, ktorí hľadajú výkon, kvalitu a moderné technológie v jednom zariadení.

• Velký display
  • Lepšia ceruzka
  • Super kvalita obrazovky
  • Pekný výzor (farba)
  • Za cenu sa fakt oplatí
  • Najnovšie funkcie su vážne super
  • Pekná grafika

Som veľmi spokojná s kupou tochto tabletu, je vážne super a tým že to má velký display sa veľmi lahko na ňom pracuje. Vážňe super grafika, už sa tešim na ňom malovať :)

Lenovo Tab M11 ZADA0178CZ

Lenovo Tab M11 ZADA0178CZ

Overený zákazník Datacomp.sk Wilko

Zakúpený v Datacomp.sk

• Zatiaľ nemám
  • Zatiaľ len zakúpený a doručený
  • Zatiaľ neviem

Tablet som objednal z dôvodu najnižšej ceny a možnosti zapojiť sa do súťaže. Kvalitu a spoľahlivosť zakúpeného produktu môžem hodnotiť až po dlhšom používaní.

Lenovo Tab Plus ZADX0073CZ

Xiaomi Redmi Pad 2 Wi-Fi 8GB/256GB Mint Green

Xiaomi Redmi Pad 2 Wi-Fi 8GB/256GB Mint Green

Overený zákazník Alza.sk Overený zákazník

Pridané: 20. septembra 2025

(naposledy upravené 20. septembra 2025)

Zakúpený v Alza.sk

• Obrovská batéria

Serhii Rabchevskyi Serhii Rabchevskyi

Pridané: 19. septembra 2025

(naposledy upravené 22. septembra 2025)

• Serhii Rabchevskyi
  • Špičkový výkon: Očakáva sa najnovší procesor Snapdragon pre bezproblémový multitasking a hranie hier.
  • Dynamický displej: Vylepšený AMOLED panel so 120 Hz obnovovacou frekvenciou pre plynulý a živý obraz.
  • S Pen: Súčasťou balenia bude vylepšené pero S Pen, ideálne pre kreatívnu prácu.

Samsung Galaxy Tab S11 Ultra Wi-Fi 12GB/512GB SM-X930NZAPEUE

• Tenučký dizajn
  • S Pen
  • Skvelé prostredie One UI 8
  • Mal som ho kúpiť skôr

Mám Samsung Galaxy Tab S11 Ultra (512 GB, sivá) a je to zatiaľ najlepší tablet, aký som kedy mal.

Je neskutočne tenký, vďaka čomu sa perfektne drží.
Rozbaľovanie zariadenia z krabice a prvý dotyk vás okamžite presvedčia je to až nemožné aký je tento tablet tenučký.

Displej je dychberúci, farby sú sýte a detaily ostré, sledovanie videií je pôžitkom. Reproduktory sú skvelé a sú absolútne prispôsobené na sledovanie filmov a počúvanie hudby cez tablet.

Batéria vydrží dlho, čo ma prekvapilo pri tak veľkej obrazovke, nabíjanie tak veľkej baterky s pomocou rýchleho nabíjania je tiež v poriadku a rýchlejšie ako som čakal.

AI skvelé ako u každého Samsungu.

A S Pen je geniálny, presný a rýchly, skvelý na prácu aj zábavu.

Aj ked nie je tento tablet najlacnejší oplatí sa. Veľký výkonný nádherny kusok techniky.
Jednoducho špička!

Odporúča produkt
  • Displej – nádherný, ostrý a plynulý, radosť pozerať filmy aj pracovať.
  • Výkon – zvláda všetko od multitaskingu po hry bez sekania.
  • S Pen – presné a praktické, super na poznámky aj kreslenie.
  • Batéria – výborná výdrž, netreba stále nabíjať.
  • Dizajn – prémiový vzhľad, ľahký a pohodlný do ruky.
  • Celkový dojem – spoľahlivý a výkonný tablet, som maximálne spokojný.

Ako spokojný používateľ Samsung Galaxy Tab S11 môžem povedať, že je to špičkový tablet. Displej je nádherne ostrý a plynulý, výkon bez problémov zvláda prácu aj hry a pero S Pen je presné a praktické. Batéria vydrží dlho a celkovo pôsobí tablet prémiovo. Ak niekto hľadá spoľahlivý a výkonný tablet, Tab S11 je výborná voľba.

• Skvelý Super AMOLED displej s vynikajúcimi farbami a kontrastom
  • Silný výkon a dostatok pamäte pre multitasking a náročné aplikácie
  • Veľká interná pamäť (256 GB) pre ukladanie všetkých súborov
  • Dlhá výdrž batérie – vydrží celý deň pri bežnom používaní
  • Prémiový dizajn a kvalitné spracovanie
  • Vyššia cena, čo môže byť odstrašujúce pre niektorých používateľov
  • Chýba 3,5mm jack pre slúchadlá, čo je nevýhoda pre tých, ktorí používajú káblové slúchadlá

Tento tablet som si kúpil po dlhom zvažovaní a môžem povedať, že splnil moje očakávania. Je to prémiové zariadenie, ktoré je síce drahé, ale je kvalitne spracované a výkon je špičkový. AMOLED Displej je top. Nemám čo vytknúť. Ide o displej s antireflexnou vrstvou. Farby sú živé a vďaka vysokému jasu je práca na ňom pohodlná aj vonku. Vďaka procesoru MediaTek a 12 GB RAM všetko beží neuveriteľne plynulo. Žiadne sekanie, žiadne problémy, či už pri multitaskingu, hraní hier alebo práci v režime DeX.
S Pen je súčasťou balenia a je ideálne na poznámky a kreslenie. Batéria má skvelú výdrž, takže nemusím neustále hľadať nabíjačku. Napriek obrovskej obrazovke je tablet prekvapivo tenký a ľahký. Pôsobí naozaj luxusne. Hlavnou a jedinou nevýhodou je naozaj vysoká cena. Je to veľká investícia, a preto si ju treba poriadne premyslieť. Ak hľadáte top tablet a ste ochotní si priplatiť, Galaxy Tab S11 Ultra je bezkonkurenčný. Je ideálny na prácu, zábavu aj kreatívnu tvorbu. Mínusom z môjho pohľadu je iba cena

Pridané: 19. septembra 2025

(naposledy upravené 22. septembra 2025)

• Skvelý displey.
  • Rýchly procesor.
  • Krásny dizajn.
  • Vylepšený systém DEX
  • Nahradí nootebok,mobil aj televízor.
  • Výborne sa s ním pracuje.
  • Display má antireflexnú vrstvu a dá sa s ním pracovať a sledovať filmy aj v náročných svetelných podmienkach.
  • Nahradí mi televízor, nilen skvelým obrazom, ale aj výborným zvukom.
  • Výborný aj pre náročných hráčov počítačových hier.
  • Nič.

Tablet Samsung galaxy tab S11 Ultra je naozaj skvely na prácu, hry aj zábavu. Predtým som mal Samsung Galaxy S 8 Ultra a tiež bol skvelý, preto som ostal verný tejto značke a nebanujem.Skvelo sa na ňom hrá,pozerá film aj tvorí nová grafika či kresba.

Pridané: 19. septembra 2025

(naposledy upravené 24. septembra 2025)

• Veľkosť , hrúbka.
  • Vynikajúci displej
  • Rýchlosť reakcií
  • S pen v cene
  • Možnosť viacerých pracovných plôch
  • Multitasking
  • Nič

Tablet považujem za jeden z najlepších na trhu, a veľkým plusom je jeho vodeodolnosť s certifikáciou IP68, čo ocení každý, kto ho plánuje používať aj v náročnejších podmienkach. Spočiatku som mal obavy z jeho veľkosti, no nakoniec sa ukázalo, že práca na ňom je rovnako pohodlná ako na bežnom tablete, a dokonca ešte príjemnejšia vďaka veľkému displeju.

Veľkým benefitom je S Pen v balení, ktorý sa dizajnovo aj funkčne posunul vpred oproti predchádzajúcim generáciám – hlavne špička pera pôsobí oveľa prirodzenejšie pri písaní a kreslení. Zvukové podanie z reproduktorov je na vysokej úrovni, nechýba ani kvalitný antireflexný displej, ktorý znižuje odlesky a zlepšuje čitateľnosť aj pri silnom svetle.

Samsung navyše ponúka množstvo zliav a bonusových výhod (napríklad extra záruku či výkup starého zariadenia), ktoré sa určite oplatia využiť. Jediné, čo by som vytkol, je pomalšia čítačka odtlačkov prstov v displeji – očakával by som rýchlosť porovnateľnú so smartfónmi. Inak však ide o skvelý tablet s výborným pomerom cena/výkon.

Matej Ondrejka

Veronika Bedecs Veronika Bedecs

Odporúča produkt

Samsung Galaxy S11 Ultra 256GB Silver je skvelý tablet s nádherným dizajnom. Po krátkom zapnutí je vidieť jeho rýchlosť a plynulosť. Displej je úžasný, farby živé a detailné. Zatiaľ som nestihla otestovať všetky funkcie, ale prvé dojmy sú veľmi pozitívne. Určite sa teším na ďalšie skúsenosti.

Pridané: 19. septembra 2025

(naposledy upravené 19. septembra 2025)

• tenký
  • veľká obrazovka
  • zľavové akcie

Samsung Galaxy Tab S11 Ultra ma zaujal hlavne veľkým a krásnym AMOLED displejom, ktorý rád používam na filmy a školu. Tablet je rýchly a zatiaľ bez problémov zvláda všetky aplikácie (aj hry). S Pen je veľmi praktický na písanie poznámok a softvér ponúka veľa užitočných aplikácií na poznámky. Batéria vydrží celý deň, nabíja sa pomerne rýchlo so správnou (dostatočne výkonnou) nabíjačkou. Nevýhodou je vyššia cena, ale s akciou "Trade-in" (výmena starého mobilu za veľkú zľavu) to je finančne dostupnejšie. Ďalšou nevýhodou/výhodou je veľkosť. Nieje až taký praktický na prenášanie, ale ak si niekto kupuje 14,6 palcový tablet, musí si uvedomiť, či to má pre neho viac výhod ako nevýhod. Celkovo je to však výborný tablet pre ľudí, ktorí chcú špičkový výkon, kvalitné spracovanie a veľký displej.

• krásny veľký AMOLED displej
  • vysoký výkon, plynulý chod
  • dlhá výdrž batérie
  • kvalitné spracovanie, prémiový pocit
  • S Pen v balení
  • menej prenosný
  • S Pen bez Bluetooth funkcií
  • vysoká cena

Tablet ma príjemne prekvapil hlavne displejom – obrovský AMOLED je nádherný, farby aj plynulosť 120 Hz sú top. Výkon je výborný, všetko ide rýchlo a bez zásekov, DeX režim je super na prácu. Batéria vydrží celý deň aj pri náročnejšom používaní a spracovanie pôsobí prémiovo.

Na druhej strane je tablet dosť veľký a ťažší, takže nie je úplne ideálny na dlhšie držanie v ruke. Trochu škoda, že pero S Pen už nemá Bluetooth funkcie ako kedysi. A cena je tiež dosť vysoká, takže treba zvážiť, či využijete všetko, čo ponúka.

Celkovo ale patrí medzi najlepšie Android tablety, aké som kedy mal v rukách. Ak chcete výkon, krásny displej a všestrannosť, stojí za to.

Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 12GB/256GB SM-X936BZSREUE

Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 12GB/256GB SM-X936BZSREUE

Pridané: 19. septembra 2025

(naposledy upravené 20. septembra 2025)

• Prémiové spracovanie, veľmi tenký
  • Dlhá výdrž batérie
  • Možnosť pridať microSD kartu
  • DeX
  • Natez nič

Starší model Samsung Galaxy tabletu som nedávno upgradol na najnovší Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G. Po prvých skúsenostiach s novým tabletom vidno, že ide o zariadenie, ktoré posúva hranice toho, čo od tabletu očakávame. Nejde len o nástroj na konzumáciu multimediálneho obsahu, na pasívnu prácu, ale vďaka vynovenému DeX-u sa zariadenie posúva do sveta desktopov. Samsung DeX podporuje až 4 virtuálne desktopy, prechod z Android rozhrania na DeX rozhranie je veľmi pohodlný, stačí jedno klepnutie a potiahnutie prstom po obrazovke. Túto funkcionalitu je dobré skombinovať s prídavným krytom s klávesnicou, vtedy sa z tabletu stáva solídne konvertibilné zariadenie.

Pridané: 19. septembra 2025

(naposledy upravené 19. septembra 2025)

• .
  • .

• tenky
  • vykonny
  • velka uhlopriecka
  • s pen
  • neskladny, skor na domace pouzitie

Presiel som na s11 ultra z predchadzajucej verzie 10 ultra, a aj ked sa upgrade moze zdat minimalny, citim rozdiely. System je subjektivne sviznejsi, hlavne ked pracujem s excel tabulkami.

Velky upgrade je aj samotne s pen pero, ktore je teraz stihlejsie, vyzera viac ako ceruzka a pocitovo sa s nim aj lepsie pise.

Je to velky a nespratny tablet, takze si treba zvazit pouzitie - na dennodenne prenasanie to asi nieje, ale ak si chcete v pohodli domova precitat noviny, emaily, pozriet foto a pod tak je to vynikajuci nastroj.

Vyborny je aj na serioznu pracu s dokumentami (fantasticky sa citaju ak je tablet na vysku), ale aj na videohovory. Velmi casto pouzivam ako nahradu za PC, ktory ostava v pracovni.

Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25