Najnovšie recenzie zo sekcie Tablety
- Špičkový Dynamic AMOLED 2X displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a jasom až 1600 nitov – ideálny na hry, filmy aj prácu v exteriéri.
- Odolnosť IP68 proti prachu a vode v kombinácii s robustným hliníkovým rámom – tablet pôsobí prémiovo a odolne.
- S Pen v balení – výhodou je okamžité využitie na kreslenie, poznámky a ovládanie, bez nutnosti dokupovania.
- Výkonný čipset MediaTek Dimensity 9400+, 12 GB RAM a 256 GB úložiska s možnosťou rozšírenia o microSD až do 2 TB.
- Batéria 8400 mAh s podporou 45 W rýchleho nabíjania – zvládne celý deň náročného používania.
- Moderná konektivita: Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.4, GPS, stereo reproduktory s kvalitným zvukom.
- Vyššia cena – od približne 959 € za Wi-Fi verziu so 256 GB úložiskom.
- Energetická trieda G, opraviteľnosť C, odolnosť E – ekologické hodnotenia nie sú ideálne.
- V tejto konfigurácii chýba podpora Wi-Fi 7, dostupná až v drahších modeloch.
- Napriek veľkej batérii pri intenzívnom hraní hier vydrží menej než konkurencia.
- Nabíjačka sa už tradične nedodáva v balení.
Samsung Galaxy Tab S11 patrí medzi najlepšie tablety roku 2025. Vyniká luxusným AMOLED displejom, vysokým výkonom, skvelou podporou pera S Pen a odolnou konštrukciou. Je vhodný na prácu, štúdium, kreativitu aj multimédiá. Jeho hlavným mínusom je vyššia cena a slabšie ekologické parametre, no v kategórii prémiových tabletov ponúka veľmi vyvážený pomer medzi funkciami a kvalitou.
Spokojnosť...
- Obraz
- Zvuk
- Ai
- Dex
- Vôbec nič
Elegantný, výkonný a tenký tablet s nádherným 14,6″ AMOLED displejom, AI funkciami a S Pen – ideálny nástroj na prácu aj tvorbu. Prémiový zážitok v každom detaile,zamiluje si ho každý používateľ. Vhodný pre celú rodinu s manželkou sme veľmi spokojní .Vrelo odporúčame :)
Xiaomi Redmi Pad 2 Wi-Fi 8GB/256GB Graphite Gray
Pridané: 7. septembra 2025
(naposledy upravené 7. septembra 2025)
Zakúpený v planeo.sk
- Dobrý, rýchly
- Na nabíjanie je len kábel, bez trafa. Za tú cenu by som čakal aby bol produkt kompletný
Lenovo Tab One ZAF00235CZ
Pridané: 4. septembra 2025
(naposledy upravené 11. septembra 2025)
Zakúpený v hacom.sk
- perfektné foto
- zatiaľ nič
- je to jablko
- super do školy
- jednoduché nastavovanie
Veľmi odporúčam pre stredoškolákov, cenovo veľmi kvalitný a dostupný produkt
- Matný display preferujem pred lesklým
- Cena/výkon
- Pero, kreslenie
Po technickej stranke dobry tablet s matnym displayom - na vseobecne pouzitie odporucam. Ja som ho chcel dost vyuzivat aj na kreslenie a v tej oblasti bol tablet skor sklamaním - naklon pera funguje akoby len po jednej ose, alebo aplikacie to nevedia rozoznat + display mi stale prisiel prilis klzky ma kreslenie. Nie je to zle, ak vas nezaujima pri kresleni naklon pera, ale pre moje potreby/ocakavania mi to nevyhovovalo. Ale ako vseobecny tablet by mal byť dobry a vykonny. Tablet som vrátil.
- Šikovný, rýchly tablet.
- na tú cenu dosť rýchly
- žiadna a možno iba jedna aktualizácia androidu
Lenovo ide dole vodou odkedy ho kúpila čajna
- Čakám viac ako mesiac a do teraz mi produkt nebol doručený, vždy keď volám ohľadom doručenia, povedia mi, že budúci týždeň mi to pošlú. Nemám ani peniaze, ani produkt, v živote z tohto e-shopu už nič nechcem
- Cena výkon pomer,veľkosť displeja
- The
- cena - výkon
- Vsetko v poriadku.
Citam v nom noviny po prebudeni este na posteli. Skvely displej. Je to podstatne prijemnejsie ako v mobile. Este ho vyuzivam na hranie sachov, skrolovanie na facebooku, youtube music, vyskusal som aj KODI a je to veľmi dobré. Myslim, ze ide o najlepsi tablet na trhu.
Samsung Galaxy Tab A9 SM-X110NZAAEUE
Pridané: 15. augusta 2025
(naposledy upravené 15. augusta 2025)
Zakúpený v Datacomp.sk
- Spokojnosť
- Všetko ok s produktom splnil co som od neho očakával jednoduché surfovanie po internete videa hry.dal sa mi jednoducho sparovat cez kábel so samsungom na prenos aplikácií co kvitujem.
- Jediná nevýhoda s môjho pohľadu ze tablet je veľmi smyklavi takže naň hneď treba dokúpiť ochranný obal a nemilo ma prekvapili ceny na slovenských stránkach kde sa najlacnejsi obal pohyboval okolo 15eur co je premrstene.na alegre kúpite obal za 7 8 eur.za 15eur som si tam kúpil ochranne puzdro ochranne sklo na displeji a dotykové pero na tablet co je neporovnateľne s cenami u nás.alebo cez tému za 4 5 eur viete kúpiť obal.
Takže fajn tablet na bežné používanie za tu cenu môžem len odporučiť.neseka všetko ide ako má som sním spokojný.
- je spoľahlivý, rýchly, pekný obraz
- nenašiel som nič čo by mi prekážalo
V danej cenovej kategorií výborný produkt...
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »