Najnovšie recenzie zo sekcie Tablety
Dcéra je spokojná. Zatiaľ nič nenašla, že zlé.
Na tablet Apple iPad 11 sedí skvelo, stojka zatiaľ drží.
splnil očakávania
- V balení nebola nabíjačka. Ale inak rýchly a na bežnú prácu výborný
- dobry vykon za dobru cenu
- Prémiové
Dobrý výrobok, musím odskusat
Všetko v poriadku. Spokojnosť.
- Výkonnostne celkom dobre nastavený tablet.
- kvalitný displej (presne také niečo som potreboval na čítanie množstva PDF dokumentov - knihy, skriptá ...)
- súčasťou balenia obal aj stylus
- bez slotu na SIM a teda nutnosť prepojenia s mobilom (pre mňa to problém nie je)
- bez možnosti rozšírenia pamäte o SD kartu (zatiaľ som nepostrehol nedostatok ukladacieho priestoru - mam ho ako alternatívu za čítačku elektronických kníh - podstatne výkonnejšiu)
Na sledovanie tv youtube netflix top kvalitny obraz velka baterka
Je to delo. Oproti starým zariadeniam. Krásne luxusně vyhotovenie produktu.
- ✔ Krásny plynulý 144 Hz displej
- ✔ Dlhá výdrž batérie
- ✔ Prémiové kovové spracovanie
- ✔ Skvelý pomer
- ✘ HyperOS ešte nie je úplne doladený
- ✘ Chýba LTE/5G verzia
- ✘ Bez možnosti rozšírenia pamäte microSD
Xiaomi Pad 8 ma veľmi príjemne prekvapil. Tablet pôsobí prémiovo, má krásny ostrý 11,2" 3.2K displej so 144 Hz, takže videá aj hry vyzerajú výborne. Výkon je viac než dostatočný aj na náročnejšie aplikácie a multitasking vďaka výkonnému Snapdragon čipu. Oceňujem aj dlhú výdrž batérie a kvalitné reproduktory s Dolby Atmos.
- Pomer kvalita/cena
- Na základné veci úplne stačí
- Trošku horší displej ale netreba čakat zázraky za tu cenu.
- Určite ti nieje celodenný tablet ako popisujú
Ked to človek nechce na náročné programy a strihanie tak je ti úplne dostačujúci tablet a myslím, že kúpu neolutujete.
- rychly , za tu cenu nie je co vytknut
- Super silná batéria, výborný výkon
Ak sa pokazí dotyk obrazovky tak ide do koša, už neviete zohnať príslušenstvo, ako model vybehol tak aj skončil. Radšej od neho ruky preč.
Skvelý stroj.
- Ľahký.
Zatiaľ malo odskúšaný. Funguje ako má.
- Kvalita vyhotovenia
- Postacuje na pozeranie youtubu a zakladnych aplikacii
- Pero na ktore si zvyknete
- Pri hrach alebo narocnych aplikaciach ma problem ale to sa ocakava pri cene pod 200€
- Veľkosť
- Rychlosť
- Ekosystém
Je to klasické Apple zariadenie. Robí to čo sa od neho očakáva a ide svižne bez ohľadu na tom či tam máte 100GB voľného miesta alebo len 100MB. Spracovanie je kvalitné, rychlost výborná a prepojenie s ostatnými zariadeniami od Apple bezchybné.
Čo sa týka veľkosť je to veľmi ľahké a skladné zariadenie.
- Rychle reakcie, kvalitne zobrazovanie
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »