Najnovšie recenzie zo sekcie Tablety
- Veľky display, kvalitny zvuk, rychle reakcie.
Brz , za malo novca odlicne performanse ,koristim ga za putovanja kao navigaciju , veliki ekran od 12.1 inca omogucava odlican pregled , gledanje filmova na njemu je pravo zadovoljstvo, cetiri zvucnika daju perfektan zvuk ,a kvalitet slike je na zavidnom nivou
- účelný a praktický
Komunikácia z predajcom na bode mrazu neodpovedá na správy , ruší objednávku po dlhšom čase od zaplatenia vôbec neodporúčam predajcu produktu .
- Šikovný do ruky
- Nezaberá vela miesta v taške
- Ľahký
- Dizajn
- Vykon
- Zatiaľ nič
Dlho som premýšľal aky tablet zvoliť. A nakoniec som sa rozhodla pre tento mini a som viac než maximálne spokojná ♡ iny už nechcem.
- Ok
- Skvely produkt som spokojny skvela cena rychle dodanie tovaru
- Zatial nic
Skvely vyrobok velka spokojnost
The BEST
- Výborný pomer kalita-cena
- Ideálny do "kabelky"
- Krásne sa prehrávajú videa
- Celková pamäť
Ideálny tablet na cesty, nezaberá veľa miesta, nie je ťažký, v obale vyzerá elegantné.
Zatiaľ som s nim spokojná.
- Rychlost.
- Spokojná zo všetkým čo tablet ponuka
- Veľký displej krásne farby
- Vela možnosti
- Za tu cenu ok
- k tabletu púzdro zadarmo
- Zda sa mi kus ťažký
- Super príslušenstvo
- Krásny displej, rýchly procesor
- USB C
- Veľa aplikácii chce platiť predplatné
Super na prácu, zábavu a cestovanie, doteraz som mal len android ale odporúčam aj Apple, myslím, že za tú cenu to je jeden z najlepších tabletov. Má super displej.
Dobrá cena na celkom výkonný tablet.
- rychly
- najnizsia cena na dostupnom trhu
- popis je trochu zavadzajuci lebo popisuju kvalitnu ochranu oci (rezim citania) ktoru dnes uz maju takmer vsetky novsie tabety (nocny mod). Tieto informacie boli relevantne asi tak 4 roki dozadu.
za tuto cenu ziskate celkom kvalitny tablet pre deti
- kvalitka, zatiaľ bezproblémov
Skvelý pomer cena a výkon ,som spokojný .
- Za dobru cenu tablet s aktualizaciami na dalsie 3 roky
- 1TB ulozny priestor
- Projektor s autofocusom
- RAM sa da navysit az do 48GB
- Trochu vyssia vaha, ako cena za to, na co vsetko je tablet predurceny.
Tablet je to trochu vacsi a tazsi, aky by ste pouzivali v kancelarii. Na vylet niekam v stane, kde nieje elektrina sa hodi skvele. V zaklade ma vsetko, co maju ovela drahsie tablety. Robustnost je v prirode velka vyhoda. Tablet tak dobre sedi na podklade. Ak si naskrutkujete zozadu stojan, ktory je z lahkej zliatiny, napolohujete tablet na premietanie filmu. V baleni je USB OTG redukcia, dotykove pero, srobovak na montaz stojanu a ihla na suflik so SIM/SD Card. Tablet ma netradicne ventilator s otvormi na chladenie, ten sa zapina pri premietani, nieje ani prilis hlucny. Spokojny s projektorom som tiez. Premietal som na strop v izbe. Aj ked som obcas rukou tablet zasiahol pri premietani, kvoli robustnosti to nemalo ziadne negativne dopady na premietany film. Navyse ma odolnost voci prachu a vode. Na pisanie velkeho objemu textov by som asi dokupil klavesnicu.
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »