Najnovšie recenzie zo sekcie Tablety
Works well
Veľká spokojnosť.
- Veľmi kvalitný tablet za rozumnú cenu
- Mal som starý iPad a je to neporovnateľný rozdiel, všetko funguje.
Dlhá výdrž batérie jednoducho sa obsluhuje je to veľký mobil a pre mňa na pozeranie filmov a internetu mejlov úplne vyhovuje a nepotrebuje sim kartu ako ten čo som mal prednim
- Odporúčam
Apple iPad Pro 11 M5 (2025) 256GB Wi‑Fi Space Black MDWK4HC/A
Pridané: 19. februára 2026
(naposledy upravené 19. februára 2026)
Zakúpený v Alza.sk
- Výkon (aj keď zbytočný)
- Spracovanie
- Výdrž na batériu
- Displej
- Repráky
- Hrúbka
- Nano textúra len u vyšších (drahých) modeloch
No, je to iPad. Voči svojmu pôvodnému iPad Air M1 nevidím žiaden rozdiel (vo výkone, toho je na rozdávanie), ale pár ich tu je:
1. OLED displej
2. Vďaka OLED je aj spotreba nižšia pri tmavom UI a pozadí (trebárs knihy v Books)
3. Reproduktory
Ale ak už máte nejaký novší iPad nie ste zrovna grafik či iPad vám neslúži na nejakú tú prácu miesto Macbooku (video), rozdiel nezbadáte. Ja som to kupoval hlavne kvôli batérii, na tom Air M1 stále bola na 90 % ale OLED displej má dopad na nižšiu spotrebu. Plus M5 sa menej narobí pri prehrávaní videa apod takže zas + spotreba
expresne vybavené aj napriek nedorozumeniu. Ďakujem
po skusenostiach s noname čínskymi značkami som prijemne prekvapeny, kvalitne spracovanie, tenka elegantna konstrukcia, na bezne pouzivanie dostatocne rychly, velmi kvalitny display, potesili ma garantovane este dve aktualizacie androidu, a styri operacneho systemu-za toto Lenovo palec hore
- Veľmi pomáha pri učení, doporúčam kúpiť klávesnicu a máte notebook a tablet v jednom
- Keď som si chcel uplatniť študentskú zľavu s ISIC, aj keď ho stále používam na stránke písalo, že je ISIC neplatný
Apple iPad 13 Pro je vynukajuci rychly bez sekanie , skoda ze nemozem zatial aktualizovat gemini integraciu v SIRI inak najrychlesia mašina
- robustné telo
- veľký displej
- rýchly
- cena ok
Určené pre 6 ročnú dcéru a tá je samozrejme absolútne spokojná tak snáď sa potvrdí kvalita a vydrží.Uvidime po aktívnom používaní.
dlhsia prvotna instalacia, super na citanie knih - sadne do roku a je lahky, vydrz baterie dobra, wifi 5ghz stabilna, dobra kvalita zvuku, moznost sd karty
- Pekny table pisanie perom stylus treba dokupit
- Nic
- rýchly skladný spokojnosť
Dobrý pomer cena výkon. Prednastavenie Androidu bolo bez troch štandardných tlačidiel dole, chvíľu trvalo, kým som z googlu vyčítal, ako ich tam dostať,
- Najlepší pomer ceny a kvality.
Skvelý
- Všetko v poriadku
- Farebné prevedenie
Plní presne to, na čo som ho kupoval. Ide o originálny produkt od Apple. Jediné, čo mi mierne vadí, je farebná paleta žltej – na obrázkoch pôsobí v inom kontraste než v realite. Dávam teda pozornosť pre ostatných: odporúčam si farebné varianty pozrieť osobne v obchode a až potom sa rozhodnúť pre nákup.
Z farby som síce trochu sklamaný, no to je čisto môj subjektívny pocit. Samotný produkt je bez chyby a všetko na ňom funguje presne tak, ako sa očakáva.
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »