Najnovšie recenzie zo sekcie Tablety
- Apple super
- Apple nemá
chýba adaptér
Tablet zodpovedá mojim potrebám, dobre sa ovláda, rýchlo reaguje, parametre sú lepšie ako priemer v jeho triede.
- vykon + cena
Lenovo Idea Tab 11 ZAFR0311CZ
Pridané: 3. februára 2026
(naposledy upravené 3. februára 2026)
Zakúpený v Elektromax Trnava
- rychle dorucenie
Rozumná cena k parametrom produktu.
- Vybavenie / prislusenstvo
- Skladnosť
- Celkom rýchli pre nenáročným ludí
- Možnosť s ním pracovať ako s ntb
- Tablet v obale už pri kupe za tú istú cenu
- Bateria vydržala 6 dní bez nabitia ( 2 dni aktivnej práce a 4 dni v blokovacom režime)
Objednávali sme tento tablet pre mamu lebo chcela niečo menšie na hranie a sledovanie soc. Sieti a klasicky proste bavkanie sa s internetom a nie na prácu. Objednali sme ho s tym ze si ho vezme so sebou kedže dochadza zo zahranicia za nami. Kedze tablet prisiel az neskor a to uz tu nebola teda objendavka bola uskutočnená v piatok dorazilo to v pondelok. Cena tabletu bola 116euro aj s poštou. Pri otvorení sme čakali len tablet a kabel. Po otvorení sme zistili ze prisla aj klavesnica , myš, kabel, pero, otočný stojan na držanie tabletu a teda aj samotný tablet v obale. Za cenu 116 euro je to pekná vybava. Nakoľko je nový a ešte veľa veci v ňom není bol celkom rýchli. Robila som na nom prípravy na učtovníctvo a teda aj bateria vydrzala celkom dlho ( 6 dní s toho dva dni sa na nom aktívne pracovalo a 4 dni bol len v režime blokovania obrazovky nie uspania ani vypnutia). Uvidíme ako to pojde dalej kedze tato značka je u nas doma zakupená po prvý krat no celkom prekvapila na začiatok. Urobila dobrý dojem. Okrem toho aj samotny tablet už prišiel aj nasadený do obalu takze investícia na dalši obal sa nebude konať čo je tiež plus .
- dobré spracovanie
- vcelku rýchle
- inštalácia je katastrofa
- Samsung softvér je hodne zlý
- treba sa zaregistrovať na nejaký Samsung portál ale je dosť nepoužiteľné
- Rýchle reakcie na tablete, krásny vzhľad,dlhá výdrž batérie
Nemám žiadne nevýhody
Xiaomi Redmi Pad 2 Wi-Fi 8GB/256GB Graphite Gray
Pridané: 30. januára 2026
(naposledy upravené 30. januára 2026)
Zakúpený v planeo.sk
- Dlhá výdrž batérie
- Super pomer cena/výkon
- pekny obraz,rychli
- napriek obsahu v popise neobsahuje slot na sd kartu
Xiaomi Redmi Pad 2 Wi-Fi 8GB/256GB Graphite Gray
Pridané: 28. januára 2026
(naposledy upravené 28. januára 2026)
Zakúpený v planeo.sk
Velkost obrazovky, ulozisko ,ram, ...atd
- Rýchlosť
- Výdrž batérie a rýchlosť nabíjania
- Režim PC
- Veľký displej 12,7" v 3K rozlíšení
- Bloatware
- Nezvyčajne krátka doba poskytnutia systémových aktualizácií zo strany výrobcu
Jeden z najlepších tabletov momentálne na trhu z hľadiska pomeru cena/kvalita. Pri tejto veľkosti sa už dá pohodlne pozerať film alebo vykonať kancelársku prácu.
Displej je síce "iba" IPS, ale obraz je veľmi pekný, nevšimol som si signifikantný rozdiel oproti AMOLED, čo je na drahších tabletoch.
Procesor je super rýchly, žiadne sekanie som nepozoroval počas 3 mesiacov odkedy používam.
Pôvodne je tam nejaký bloatware, čiže preinštalované nežiadané aplikácie od výrobcu, ale dajú sa ľahko odstániť a po blokovaní Lenovo AppServices už systém ani s nimi neotravuje.
Tablet sa dá prepnúť do režimu PC, čo je fantastická vec. Používateľské rozhranie sa tak premení na podobné k počítaču so spodným panelom úloh a aplikáciami v oknách. Režim sa môže zapnúť aj automaticky, pripojením fyzickej klávesnice.
Jediné, čo sa mi naozaj nepáči, že výrobca garantuje iba 2 veľké aktualizácie systému (do roku 2027), po čom už nemusí poskytovať ani bezpečnostné aktualizácie. Kto ale nepoužíva ho na internet banking, ukladanie dôverných dát a pod., toho sa to moc netýka.
Pre všeobecné každodenné používanie, pre študentov alebo na jednoduchšiu prácu je to perfektný výber.
- 10/10
- mozno trošku dlhé odoslanie
- Malý, ľahký, so 4G pripojením
- Výborná cena
- Zdá sa, že by mal postačovať na bežné používanie (8GB RAM, 128GB úložisko, plus slot na MicroSD kartu)
Rozhodoval som sa medzi viacerými modelmi, napokon zvíťazil Samsung A11 LTE, viď výhody.
- Displej je veľký, ostrý a plynulý, ideálny na filmy aj kreslenie. Výkon je rýchly, batéria vydrží dlho a zvuk z reproduktorov je kvalitný.
iPad splnil všetky očakávania
- Vyborny produkt za super cenu
Celkova spokojnost
- Dlho vydrží baterka
- Skvelý vyrobok
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »