Najnovšie recenzie zo sekcie Tablety
Xiaomi Redmi Pad 2 Wi-Fi 8GB/256GB Graphite Gray
Pridané: 30. januára 2026
(naposledy upravené 30. januára 2026)
Zakúpený v planeo.sk
- Dlhá výdrž batérie
- Super pomer cena/výkon
- pekny obraz,rychli
- napriek obsahu v popise neobsahuje slot na sd kartu
Xiaomi Redmi Pad 2 Wi-Fi 8GB/256GB Graphite Gray
Pridané: 28. januára 2026
(naposledy upravené 28. januára 2026)
Zakúpený v planeo.sk
Velkost obrazovky, ulozisko ,ram, ...atd
- Rýchlosť
- Výdrž batérie a rýchlosť nabíjania
- Režim PC
- Veľký displej 12,7" v 3K rozlíšení
- Bloatware
- Nezvyčajne krátka doba poskytnutia systémových aktualizácií zo strany výrobcu
Jeden z najlepších tabletov momentálne na trhu z hľadiska pomeru cena/kvalita. Pri tejto veľkosti sa už dá pohodlne pozerať film alebo vykonať kancelársku prácu.
Displej je síce "iba" IPS, ale obraz je veľmi pekný, nevšimol som si signifikantný rozdiel oproti AMOLED, čo je na drahších tabletoch.
Procesor je super rýchly, žiadne sekanie som nepozoroval počas 3 mesiacov odkedy používam.
Pôvodne je tam nejaký bloatware, čiže preinštalované nežiadané aplikácie od výrobcu, ale dajú sa ľahko odstániť a po blokovaní Lenovo AppServices už systém ani s nimi neotravuje.
Tablet sa dá prepnúť do režimu PC, čo je fantastická vec. Používateľské rozhranie sa tak premení na podobné k počítaču so spodným panelom úloh a aplikáciami v oknách. Režim sa môže zapnúť aj automaticky, pripojením fyzickej klávesnice.
Jediné, čo sa mi naozaj nepáči, že výrobca garantuje iba 2 veľké aktualizácie systému (do roku 2027), po čom už nemusí poskytovať ani bezpečnostné aktualizácie. Kto ale nepoužíva ho na internet banking, ukladanie dôverných dát a pod., toho sa to moc netýka.
Pre všeobecné každodenné používanie, pre študentov alebo na jednoduchšiu prácu je to perfektný výber.
- 10/10
- mozno trošku dlhé odoslanie
- Malý, ľahký, so 4G pripojením
- Výborná cena
- Zdá sa, že by mal postačovať na bežné používanie (8GB RAM, 128GB úložisko, plus slot na MicroSD kartu)
Rozhodoval som sa medzi viacerými modelmi, napokon zvíťazil Samsung A11 LTE, viď výhody.
- Displej je veľký, ostrý a plynulý, ideálny na filmy aj kreslenie. Výkon je rýchly, batéria vydrží dlho a zvuk z reproduktorov je kvalitný.
iPad splnil všetky očakávania
- Vyborny produkt za super cenu
Celkova spokojnost
- Dlho vydrží baterka
- Skvelý vyrobok
Splňa moje požiadavky
- Ma 4 reproduktori.Dobri zvuk.
- Veľký displej. Viem, že je to evidentné z popisu, ale rozdiel oproti predošlým tabletom potešil.
- RAM
- 8 jadro CPU
- Dizajn
- Deti majú radosť
- Bloatware - kvantum aplikácií, ktoré sa Vám po spustení inštalujú.
- Kupované pre vnučky, sú spokojné.
- funguje rýchlo, bez problémov, pekný obraz
Apple iPad 11 (2025) 256GB Wi-Fi Pink MD4P4HC/A
Pridané: 18. januára 2026
(naposledy upravené 18. januára 2026)
Zakúpený v iSpot.sk
Presne podla popisu, na nic sa nehra.
- Rychlý, rychlé nabíjanie a updates do roku 2032
K dokonalosti chýba bezdrôtové nabíjanie ako ochrana pred poškodením usb-c konektora
- Super
- lacny
- 256gb vela ram v danej cene top
- full hd rozlisenie, vacsina v tejto cene ma len HD, alebo 2k co je nezmysel co zabije vykon
- baterka
- kovovy ram
- hlupa ikonka co je navrchu vsetkeho a neviem ako sa jej zbavit, niekde asi bude moznost to vypnut, dost to vadi
Dost tabletov ma 2k nedajboze 4k rozlisenie a potom si clovek stazuje ze mu seka citanie sprav :D. tento tablet ma to spravne rozlisenie, ram, procak, disk v najlepsej moznej cenovej relacii. Mal som tablet za 100e 5 rokov a dodnes bol super na vsetko .. nez mi prasklo nim o zem, este aj dnes ho predavaju za 90e lol ale chcel som upgrade, 150eur je viac nez som cakal ale tak je 20x silnejsi (vraj) este ho mam len par dni takze az tak uplne vykon zhodnotit neviem , ale tak email chcel recenziu teraz :D
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »