Najnovšie recenzie zo sekcie Tablety
Výkonný tablet.
Bol som spokojným majiteľom Ipadu 6.generácie(2018) takmer šesť rokov. Hľadal som Ipad s väčším displayom, tak voľba padla na Ipad Air 13 M3 v akciovej cene. Prvý kus (kupovaný v inom obchode) sa po dvoch dňoch pokazil (prestal sa nabíjať). S týmto druhým Ipadom som zatiaľ spokojný, M3 procesor je fantastický, s perom Pencil Pro je 13 palcový display ideálny na kreslenie, všetko ide rýchlo a plynule aj pri práci s DaVinci Resolve. Dúfam, že najbližších päť rokov mám o zábavu postarané :)
- Dobrý
Dobrý a lacný tablet.
- Dobrá kvalita výrobku
Splnilo ocakavania
- Rýchle doručene
- pekny displej a splna moje poziadavky
Mal nahradiť môj 7-ročný iPad Pro 10,5".
Apple iPad Pro 11 M5 bol obrovským sklamaním.
Čo ľudia fajčia, keď o tomto produkte nadšene hovoria?
Obrazovka na mojom 7-ročnom iPade Pro 10,5" bola v mnohých ohľadoch lepšia.
Môj 7-ročný iPad Pro 10,5" má černejšiu čiernu (vážne), ostrejší text, lepší kontrast. Je oveľa príjemnejšie z neho čítať.
Na Apple iPad Pro 11 M5 bolo toľko presakovania svetla, že som bol šokovaný.
Toľko k OLED hlúpostiam.
Svoj iPad používam hlavne na prehliadanie internetu a čítanie článkov, najmä správ, ako aj na používanie obchodných aplikácií.
V tomto ohľade sa pri používaní Apple iPadu Pro 11 M5 takmer nepozoroval žiadny nárast rýchlosti.
Možno pri používaní náročných aplikácií, ako je strih videa, je rýchlejší, ale na to ho nepoužívam.
Vyberte si Samsung, vyberte si Xiaomi, vyberte si OnePlus, čokoľvek, len nie tento predražený obyčajný kúsok.
Pred 11 rokmi som vymenil svoj iPhone za telefóny Samsung a nikdy som svoju zmenu neoľutoval.
Pri cenopáde za 127€ top. Odhliadnuc od ceny Redmi pad 2 je dobrá voľba. Na bežné použitie spokojnosť. So štyrmi reproduktormi, dobrou bateriou a displejom za mňa top.
++++
- Cena / vykon
- Nic
:D
- Priložených množstvo bonusov - myš, klávesnica, redukcia usb - usb c, fólia na display.
- Super pomer cena a kvalita
- Spokojnosť
- pomer cena-výkon
- cena/ výkon
Veľmi spokojný ,
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »