Najnovšie recenzie zo sekcie Tablety
Za tu cenu je fajn
- Super predajňa
Funguje naozaj úžasné. Na prehrávanie videí pre deti je top.
- je skrátka super
- Obsah balenia
- Vhodný na bežné používanie
Pomer ceny a výkonu
- Veľmi kvalitný produkt, bez závad, vrelo odporúčam.
Doporučujem tento produkt, čo sa týka kvality. Spoľahlivý, výkonný.
- rychlost
- display
- vydrz baterie
- aplikacie niesu usposobene na tento format
- charger neni v baleni
Celkovo velmi kvalitne spracovany produkt na ktorom je radost konzumovat multimedialny obsah . Nevyhodou je ze android apky typu alienexpress a dalsie niesu usposobne na tento format . Ciastocne to supluje dex.
Všetko výborne
- Hľadal som lacný tablet s LTE pre svoju známu, aby mohla bez káblového pripojenia začať používať internet. Na tento účel je tablet priam ideálny! A navyše má aj obal!!!
- Pero v balení
- Písanie do PDF súborov
- Výdrž batérie
- používane na prednáškach
- spokojnosť
Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen ZAAN0165CZ
Pridané: 16. novembra 2023
(naposledy upravené 16. novembra 2023)
Zakúpený v Alza.sk
- Všetko funguje ako ma, ako bolo popisane v recenziach
- Rýchle nabíjanie a možnosť výberu.
Prečo som si vybral tento produkt? - ani neviem, skrátka padol mi do oka podľa popisu, reku vyskúšam a trafil som dobre. Zdá sa že je výborný...rýchly, pracuje ako má. Dúfam že mu to vydrží.
Či patrí skôr medzi drahšie či lacnejšie ja posúdiť neviem, ale podľa mňa je to výborný tablet za primeranú cenu.
Pozdravujem!
Tento produkt vyhovuje mojim potrebám a jeho vlastnosti a cena v porovnaní s parametrami bola výhodná. Odporúčam.
rýchly prístup
- c veľkú jeto dobrý tablet
- mala kapacita batérie nevydrží ani 3 hodiy
- Rýchle reakcie, kvalitný obraz aj zvuk
- je predinštalovaných veľa aplikácií, o ktorých sa nevie načo sú.
- Napriek popisu v testoch, Android 12 nebol upgradovaný na 13
Výborný pomer vena výkon.
Trochu zložitá registrácia produktu na server Lenovo a nutnosť zasielať žiadosť o posunutie záručnej doby s dokladom o predaji.
Rýchly , precízny, magnetická klávesnica. Super
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »