Reklama

Najnovšie recenzie zo sekcie Tablety

Pridané: 5. novembra 2025

• Naj android tablet
  • Dobrá batéria
  • Rýchle reakcie pri písaní perom
  • OK foťák

Síce sa oproti minulej generácií moc nezmenilo, je to asi naj lepší tablet s androidom, aký sa dá kúpiť. V balení je aj pero, dobre sa s ním kreslia skicy, aj píše. Na dotyk reaguje okamžite, a pri písaní perom spoľahlivo ignoruje omylné dotyky dlaňou. Kamera je OK, ak od tabletu neočakávate fotenie umeleckých diel v noci. Na videohovory a fotenie dokumentov stačí. Vybrali sme si tento tablet preto, že medzi Androidmi nemá konkurenciu. Čerešničkou na torte je DEX, vďaka ktorému ide tablet používať ako PC.

Apple iPad 11 (2025) 128GB Wi-Fi Silver MD3Y4HC/A

Apple iPad 11 (2025) 128GB Wi-Fi Silver MD3Y4HC/A

Overený zákazník Datacomp.sk Overený zákazník

Pridané: 5. novembra 2025

Zakúpený v Datacomp.sk

spokojnosť

Pridané: 4. novembra 2025

Odporúča produkt
  • Vynikajúca kúpa. V balení je k dispozícii aj dotykové pero.
  • Intuitívne ovládanie.
  • Nájdeme farby, jasnosť displeja.
  • Pre tablet som sa rozhodol kvôli prepojenie s mobilom. Značka Samsung mi vyhovuje po všetkých stránkach,
  • Určite by som odporučil tento produkt ostatným.

Odporúča produkt
  • Absolútne Špičkový Displej: Dynamic AMOLED 2X technológia a 120 Hz obnovovacia frekvencia zaisťujú najživšie farby, hlbokú čiernu a dokonale plynulý obraz.
  • ​Ohromujúci Výkon: Kombinácia silného procesora a 12 GB RAM zabezpečuje bleskovú rýchlosť, plynulý multitasking a zvládanie najnáročnejších aplikácií a hier.
  • ​Všestrannosť s 5G: Podpora 5G pripojenia umožňuje vysokorýchlostný internet a prácu aj zábavu bez ohľadu na dostupnosť Wi-Fi.
  • ​Prémiová Produktivita (DeX a AI):
  • ​Prostredie Samsung DeX premení tablet na desktopový zážitok s oknami a lištou úloh.
  • ​Integrované funkcie Galaxy AI zvyšujú efektivitu pri práci.
  • ​Kreatívny Nástroj S Pen: Vylepšené dotykové pero S Pen s nízkou latenciou je ideálne pre presné kreslenie, písanie poznámok a anotácie dokumentov.
  • ​Odolný a Elegantný Dizajn: Tenké hliníkové telo s vysokou odolnosťou vďaka certifikácii IP68 (odolnosť voči prachu a vode).
  • ​Nadštandardná Pamäť: 128 GB úložisko a masívnych 12 GB operačnej pamäte sú ideálne pre profesionálne nasadenie a dlhodobú rýchlosť.
  • ​Vysoká Cena: Tablet v tejto prémiové konfigurácii (12GB/128GB s 5G) patrí medzi najdrahšie zariadenia na trhu. Pre mnohých používateľov môže byť jeho cena prekážkou.
  • ​Voliteľné Príslušenstvo (Book Cover Keyboard): Hoci je S Pen v balení, plnohodnotné pracovné využitie si vyžaduje dokúpenie klávesnice Book Cover Keyboard. I

Samsung Galaxy Tab S11 5G (12GB/128GB) je bezkonkurenčná voľba v segmente Android tabletov. Je to prémiový, ultrarýchly a flexibilný nástroj, ktorý vďaka S Pen a 5G pripojeniu ponúka výnimočnú produktivitu aj zábavu na cestách. Je vhodný pre najnáročnejších používateľov, ktorí hľadajú náhradu za notebook a sú ochotní investovať do špičkového hardvéru. | I

• Velka obraovka
  • S pen
  • Ziadne

Tablet Samsung Galaxy Tab S11 Ultra je naozaj skvelý. Displej je nádherný, veľký a ideálny na sledovanie filmov aj prácu. Všetko funguje rýchlo a plynulo, nič sa neseká zatiaľ. S Pen používam denne a je skvelý na poznámky aj kreslenie, alebo na lenivé používanie kým jem čipsy. Batéria vydrží celý deň, čo mi veľmi vyhovuje, aspoň nemusím nabíjať často. Tablet pôsobí luxusne, som maximálne spokojná a určite ho odporúčam každému, kto hľadá výkonný a štýlový tablet.

Samsung Galaxy Tab S11 Wi-Fi 12GB/512GB SM-X730NZATEUE

Samsung Galaxy Tab S11 Wi-Fi 12GB/512GB SM-X730NZATEUE

Odporúča produkt
  • Obrazovka je T-O-P! Farby sú neskutočne živé, filmy vyzerajú úžasne a to, ako je displej plynulý (120 Hz), je mega rozdiel oproti starým tabletom.
  • Super Výkon: Zapnem naraz 5 vecí a ani raz nezaváhal. Všetko fičí rýchlo, či už strihám video, alebo hrám tie najnáročnejšie hry.
  • S Pen (pero): Je v balení! To je super. Perfektné na poznámky, kreslenie alebo len rýchle označovanie v dokumentoch.
  • Konečne Odolný: To, že prežije, keď ho omylom postriekam vodou (IP68), mi dáva pokoj. Je to taký malý "tank."
  • Žiadna Nabíjačka: Samsung už nedáva nabíjačku do krabice, a tá silnejšia si pýta extra peniaze. To je na takú prémiovku dosť lakomé.
  • Fotoaparát: Tabletom síce nefotím často, ale na to, aký je drahý, by mohol mať vzadu aspoň dva lepšie foťáky.
  • Zhrnutie: Ak hľadáš najlepší Android tablet na prácu aj zábavu a nevadí ti, že za neho zaplatíš veľa peňazí, tak ho ber. Je to fakt špička.

Honor Pad X8a Wifi 4 GB/64GB Space Grey 5301AKFH

Honor Pad X8a Wifi 4 GB/64GB Space Grey 5301AKFH

Overený zákazník Alza.sk David

Pridané: 2. novembra 2025

Zakúpený v Alza.sk

Odporúča produkt

Nemam co by som vytkol. Hlavne ze dcéra je veľmi spokojná. Aj samé spracovanie je veľmi pekné a luxusné. Na tablet za tie peniaze hodnotím perfekt.

iGET SMART W84

iGET SMART W84

Overený zákazník planeo.sk Anita

Pridané: 1. novembra 2025

(naposledy upravené 9. novembra 2025)

Zakúpený v planeo.sk

Odporúča produkt

S produkt som darovala a darovaná osoba je s produktom spokojná

Samsung Galaxy Tab S10 FE Wi-Fi SM-X520NZAPEUE

Samsung Galaxy Tab S10 FE Wi-Fi SM-X520NZAPEUE

Overený zákazník Prva.sk Overený zákazník

Pridané: 1. novembra 2025

Zakúpený v Prva.sk

• Ľahký, rýchly, kvalitny

Overený zákazník galaxyshop.sk Samuel Ribovič

Pridané: 31. októbra 2025

(naposledy upravené 31. októbra 2025)

Zakúpený v galaxyshop.sk

• Výborná obrazovka
  • Super reproduktory
  • Skvelá veľkosť pre písanie poznámok, prezeranie stavebných projektov a pozeranie videí
  • Ľahký

Skvelá kúpa pre každého študenta na písanie poznámok, alebo pre projektantov a pracovníkov na stavbách na prezeranie projektov, vďaka reproduktorom si užijete naplno každé video, film,alebo seriál

Pridané: 30. októbra 2025

(naposledy upravené 31. októbra 2025)

Odporúča produkt
  • Jasný čitateľný displej s čistými farbami.
  • stylus so širokou paletou možností
  • softvérové možnosti tohto tabletu aj s funkciami umelej inteligencie.
  • možnosť otvorených viacerých aplikácií podobne ako vo Windowse.
  • Intuitívne ovládanie.
  • plynulost odolnosť voči vode a prachu
  • Zatiaľ žiadné. Možnože neprítomnosť napájacieho adaptéra

Tablet som si kúpil najmä kvôli môjmu štúdiu, pretože ho plánujem využívať hlavne na tvorbu poznámok, prácu s dokumentmi a študijné materiály. Pre mňa je preto najdôležitejší stylus a softvérové možnosti, ktoré zariadenie ponúka.

Hneď po rozbalení ma príjemne prekvapil dizajn tabletu – je tenký a na svoju veľkosť aj prekvapivo ľahký. Pôsobí veľmi prémiovo a kvalitne spracovane. Drží sa pohodlne aj pri dlhšom používaní, čo ocenia najmä študenti a ľudia, ktorí s tabletom pracujú každý deň.

Displej je pekný , jasný, s čistými a živými farbami, ideálny na čítanie, písanie aj sledovanie videí. Plynulosť systému je veľmi dobrá , reakcie sú okamžité a vďaka vysokej obnovovacej frekvencii až 120 Hz.

Stylus S Pen je pre mňa veľkou výhodou. Ponúka širokú paletu možností, od presného písania poznámok, cez kreslenie až po ovládanie rôznych funkcií pomocou gest. V kombinácii s aplikáciami ako Samsung Notes je perfektným nástrojom. Okrem S Notes je od výroby nainštalovaný aj Penup alebo aj Goodnotes.

Veľkým plusom je aj softvér – najnovšie rozhranie One UI s podporou funkcií umelej inteligencie, ktoré dokážu zefektívniť prácu aj učenie. Tablet umožňuje otvárať viac aplikácií naraz v režime rozdelenej obrazovky, podobne ako na počítači, čo výrazne uľahčuje multitasking.

Ako používateľa telefónu Samsung ma potešila možnosť využívať Samsung DeX, vďaka ktorej sa tablet zmení na plnohodnotné pracovné zariadenie s prostredím podobným Windowsu.

Oceňujem aj odolnosť voči vode a prachu.

Celkovo som s tabletom Samsung Galaxy Tab S11 veľmi spokojný.

Peter Adámek

• Kvalita spracovania
  • Rýchlosť
  • Výdrž batérie

Dnes som si kúpil Samsung Galaxy Tab S11 v 128GB 5G verzii a už po prvom dni som veľmi spokojný. Tablet je extrémne rýchly, displej má nádherné farby a plynulé reakcie. Všetko beží bez sekania – či už ide o aplikácie, hry alebo multitasking.

5G pripojenie je obrovská výhoda, internet je okamžitý aj mimo Wi-Fi. Oceňujem aj veľkú pamäť – 128 GB mi bohato stačí na všetko, čo potrebujem. Dizajn je elegantný, tenký a príjemný na držanie. Batéria vydrží celý deň, čo je pre mňa veľké plus.

Zatiaľ som maximálne spokojný a teším sa, ako ho budem využívať na prácu aj zábavu. Určite neľutujem kúpu!

Máriavalisková Máriavalisková

Odporúča produkt
  • Tablet mi veľmi sedí aj veľkosťou aj hrúbkou. Na predajni v Košiciach boli veľmi milý. Tablet ide rýchlo a dobre. Super je ze keď máte telefón Samsung tak všetko je ľahšie prenášať a prihlasovať.
  • Keď človek nie je zvyknutý s perom pracovať, ťažko sa na neho zvyká

Samsung Galaxy Tab S11 Ultra Wi-Fi 12GB/512GB SM-X930NZAPEUE

Samsung Galaxy Tab S11 Ultra Wi-Fi 12GB/512GB SM-X930NZAPEUE

Maroš Pasnišin Maroš Pasnišin

Odporúča produkt
  • veľký, jasný, prehľadný display
  • jednoduchý prenos údajov
  • pamäť, rýchlosť, výkon
  • rozoznávanie písaného textu
  • cena

Tablet kupovaný pre študenta, ktorý mu pomôže pri učení, zapisovaní poznámok, čítaní materiálov a občas aj pri oddychu. Samsung Galaxy Tab S11 Ultra ma milo prekvapil – je síce väčší, ale práve to je výhoda. Veľký AMOLED displej je perfektný na čítanie PDF súborov, sledovanie prednášok alebo písanie poznámok pomocou S Pen, ktorý je súčasťou balenia.
Tablet je rýchly a spoľahlivý, takže bez problémov zvláda aj viacero aplikácií naraz – napríklad poznámky, prehliadač a YouTube. Batéria vydrží celý deň, čo je super, keď som celý deň v škole alebo v knižnici. Navyše sa rýchlo nabíja, takže ho mám vždy pripravený. A keď mám voľno, tablet je skvelý aj na filmy, hry alebo kreslenie. Mínusom je pre študenta vyššia cena.
Ak hľadáš tablet, ktorý ti pomôže pri štúdiu, ale zároveň ho využiješ aj na zábavu, Galaxy Tab S11 Ultra je výborná voľba. Nie je najlacnejší, ale ponúka všetko, čo študent potrebuje – výkon, výdrž, funkcie a pohodlie.

Pridané: 29. októbra 2025

(naposledy upravené 3. novembra 2025)

• ​Integrované funkcie Galaxy AI zvyšujú efektivitu pri práci.
  • ​Voliteľné Príslušenstvo (Book Cover Keyboard): Hoci je S Pen v balení, plnohodnotné pracovné využitie si vyžaduje dokúpenie klávesnice Book Cover Keyboard. Tá je zvyčajne veľmi drahá a nie je súčasťou základného balenia.

Samsung Galaxy Tab S11 5G 12GB/256GB SM-X736BZAPEUE

Samsung Galaxy Tab S11 5G 12GB/256GB SM-X736BZAPEUE

• Samsung Galaxy Tab S11 5G (12GB/128GB) – Kladné Body
  • ​Absolútne Špičkový Displej: Dynamic AMOLED 2X technológia a 120 Hz obnovovacia frekvencia zaisťujú najživšie farby, hlbokú čiernu a dokonale plynulý obraz.
  • ​Integrované funkcie Galaxy AI zvyšujú efektivitu pri práci.
  • Vysoká Cena: Tablet v tejto prémiové konfigurácii (12GB/128GB s 5G) patrí medzi najdrahšie zariadenia na trhu. Pre mnohých používateľov môže byť jeho cena prekážkou.

Neodporúča produkt
  • Rýchly procesor - kopírovanie súborov v sekundách
  • Značka - aj keď pre mńa to výhoda nie je
  • Veľký display
  • Podpora OTG a DisplayAltMode - streamovanie videa cez usb-c
  • /- ani, ani
  • Neintuitívne používanie - bol som zvyknutý na android, linux, windows ale nie apple
  • Nezasekáva sa - ale to takmer žiadne zariadenie 2020 + :P
  • Balenie bez prílušenstva a nabíjačky, aj keď dalo by sa povedať že mnoho výrobcov už nabíjačku neposiela v balení, ale to nie je ospravedlnenie
  • Cena je astronomická
  • Drahé príslušenstvo - klávesnica, pero, nabíjačka, atď.
  • Nekompatibilita s ostatnými zariadeniami - nevedel som si poslať do Sansungu súbory cez bluetooth
  • Nedá sa rozšíriť o SD kartu, sim kartu
  • Mnoho aplikácii v appstore je platených/ na subscription
  • Nie je prispôsobiteľný - mnoho obmedzení zo strany výrobcu, nedajú sa stiahnuť apky mimo appstoru, atď.

Budem diablov advokát, no osobne mne nesedí, napriek tomu že si ho kopa ľudí vychvaľuje. Budem sa snažiť poukázať na obe strany + aj -, no suma sumárum využíval som ho 1 mesiac, a potom prešiel na tablet android.

Samsung Galaxy Tab S11 5G 12GB/128GB SM-X736BZAREUB

Samsung Galaxy Tab S11 5G 12GB/128GB SM-X736BZAREUB

Martina Škultéty Martina Škultéty

• Super displej
  • Baterka
  • Ceruzka

Pekny tablet, krasny displej, dobra baterka a velmi dobre sa s nim pracuje. Je celkom lahky. Urcite doporucujem kupu tohto tabletu.

MATPET00 MATPET00

• kvalita spracovania
  • nižšia váha a hrúbka
  • menší výrez na kameru
  • jas displeja
  • antireflexná vrstva displeja
  • pero ľahšie a lepšie sa s ním píše
  • dlhá výdrž batérie
  • nízka spotreba pri vypnutom displeji
  • DeX
  • perfektné prepojenie s mobilom a slúchadlami Samsung
  • Cena, ale Samsung ponúka Cashback 350 Eur

Ako používateľ Samsungu Galaxy A54 som bol zvedavý, ako dobre bude nový Tab S11 Ultra fungovať s mojím smartfónom. Spojenie medzi týmito dvoma zariadeniami je rýchle, stabilné a ponúka užitočné funkcie, ako je zdieľaná schránka, okamžitý prenos súborov a automatická synchronizácia poznámok a kalendárov. Celé sa to spája v jeden ekosystém. Hrúbka iba 5,1 mm a hmotnosťou 692 g je Tab S11 Ultra ľahší a tenší ako jeho predchodca. Napriek veľkej obrazovke na ktorú si rýchlo zvyknete sa zdá byť prekvapivo prenosný . Úprava fotografií je intuitívna a rýchla a pomáhajú aj inteligentné nástroje. V kombinácii s A54 môžete rýchlo fotografovať a vylepšovať ich priamo na tablete alebo môžete zachytiť krásne fotografie pomocou fotoaparátu na zadnej strane samotného tabletu. DEX ponúka výkonný zážitok z práce s počítačom na vašom tablete. Tak napríklad mzete používať až štyri virtuálne plochy a jednoducho prepínať medzi úlohami. Menšou nevýhodou je, že sa nedodáva so štandardným krytom klávesnice ale ten si viete dokúpiť. Pre tablet s takýmto potenciálom, najmä v kombinácii s DEX, by klávesnica mala byť skutočne štandardom. Veľká obrazovka vyžaduje stabilnú pracovnú polohu, čo bez krytu nie je možné.

Pridané: 29. októbra 2025

(naposledy upravené 29. októbra 2025)

• Vykon
  • Velkost
  • Parametre
  • Stylus

-Vykonne zariadenie na ktorom som schopny vztvorit si 3D mode l na 3D tlac.
-Dobre spracovany Stylus a priamo v baleni.
- Velmi tenky a lahky dobre sa drzi v ruke.
- Zvazoval som nejaky Tablet, ktory mi vydrzi dlhsiu dobo a po videni recenzii na webe sa vsetky tvrdenia potvrdili. Ked som skusal CAD systemy na inych Tabletov tak vykonnost bola nedostacujuca. Pri tomto zariadeni som nepostrehol ziadne trhnutie.
-Multitasking je velka vyhoda a pri tomto tablete je to velmi intuitivne + stylus to velmi dobre doplna
- Poznamky sa pisu sami
- Kreslenie je bonus ktore vyuzije dieta ale aj dospely clovek
-7 rokov podporujucu Update je tiez bonus
-Bateriu a vydrz este neviem ohodnotit ale prognozy vyzeraju velmi dobre
- Display velmi pekny aj v jasnom svetle pekne citatelny

Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25