Poradňa GoClever TAB A73

Autor: | Vložené: 30.03.2012 000 08:58 | Témy: Poradňa GoClever TAB A73

Potrebujem radu od skusených

Dobrý deň,som laik v tabletoch a preto sa radšej opýtam.
Chcel by som si kúpiť tablet no neviem ktorý a preto ak môžem o radu ktorý mi odporučite.
1. POINT OF VIEW Mobi Tablet 7 "Playtab PRO 4.0 -
2. GoClever TAB A73
Značka procesoru je rovnaká,rozdiel je 200 Mhz. Pamäť je u oboch rovnaká 512 RAM III . U GoClever TAB A73 ma android market a je 2.3.4 no a u POINT OF VIEW Mobi Tablet 7 "Playtab PRO 4.0 je android 4. Neviem čo to presne znamena a podľa čoho vyberať a na aké technické parametre sa zaujímať.
Bol by som veľmi rád ak mi poradíte s výberom prípadne ak môžte uviesť plusy alebo mínusy.
Vopred ďakujem...
Rasťo

  • adam

    adam

    31. marca 2012

    Tieto 2 tablety su v niektorych veciach velmi podobne
    Co sa tyka procesoru a grafiky tam je vsetko rovnake okrem toho ze procesor v POINT OF VIEW Mobi Tablet 7 "Playtab PRO 4.0 ma 200mhz vysiu frekvenciu.Graficka karta v obidvoch je vyborna a je to vraj najlepsia grafika medzi smartphonmy.Goclever tab A73 zvlada ajnarocnejsie hry ako GTA 3,GT Racing,Fifa 10,Ski jumping 12 atd. Ram je tiez rovnaka tak isto ako pamat,bateria ma trochu vyssiu kapacitu v Goclever tab a73 takze by mala dlhsie vydrzat,velkou nevyhodou je vsak rezistentny displej v POINT OF VIEW Mobi Tablet 7 "Playtab PRO 4.0 naopak GoClever TAB A73 ma kapacitny dispej a to je velka vyhoda oproti ostatnym lacnym tabletom je tam taky rozdiel ze kapacitny displej je ovela citlivejsi a tym padom sa aj ovela lepsie ovlada cely tablet rezistentny dispej je skor na pouzivanie s palickou koli tomu ze nie je velmi presny.
    Naopak vyhodou tabletu POINT OF VIEW Mobi Tablet 7 "Playtab PRO 4.0 je ze ma operacny system Anroid 4.0 Ice cream sandwich co je najnovsia verzia androidu,Goclever tab a73 ma Android 2.3.4 ktory sa da vsak aktualizovat na Android 4.0 Ice cream sandwich.Rozhodol by som sa urcite pre GoClever TAB A73 hlavne koli kapacitnemu displeju pretoze displej je velmi dolezita cast tabletu a je vam navic ked mate supervykonny procesor a grafiku ked sa tablet neda poriadne ovladat.Ja osobne mam tablet Goclever Tab a73 a som s nim velmi spokojny.Ak by vas este nieco zaujimalo kludne sem napiste a ja ak budem vediet odpoviem.Dost informacii o GoClever TAB A73 je aj na ceskej heureke a tam vam urcite bude vediet niekto odpovedat ohladom tohto tabletu.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • Rastislav Paur

      1. apríla 2012 - Rastislav Paur

      Super,veľmi pekne ďakujem za info :)
      Tak teda odporučaš GoClever TAB A73. Idem ešte kuknuť na tu česku stranku a potom ho kupujem...
      Ešte raz ďakujem...
      Rasťo


    • Rasto

      11. apríla 2012 - Rasto

      Presne medzi týmito dvoma tabletmi sa rozhodujem a už mám konečne jasno,že ktorý si mám kúpiť :)


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.