Poradňa Tablety


Autor: | Vložené: 05.11.2012 000 13:18 | Témy: Poradňa Tablety

Aký tablet??

Dobrý deň, hľadám tablet pod stromček pre moje deti(ale aj pre seba), samozrejme ako každý chcela by som najlacnejší a najlepší :-) Moje požiadavky sú hlavne na prehliadanie internetu,FB, skype, na hry pre deti, videa, filmy potešil by ma fotoaparát. Uvažujem medzi nejakým Prestigio a Ainol (tu je divné, že ho nikto skoro nepredáva-prečo?? Cena do 200 eur. Prosím poradte-dakujem.

  • 5. novembra 2012 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    Dobrý deň, pokúsime sa Vám odpovedať trošku komplexnejšie, lebo tú odpoveď si určite zaslúžite - konieckoncov výber tabletu býva často "strašiakom" ale nemusí to tak byť. Máme skúsenosti aj s tabletmi Prestigio, ktoré oproti konkurencii prinášajú niekoľko zaujímavostí (napr. obal v balení) každopádne tablety Presitigo nás zakaždým sklamali z pohľadu kvality displeja. Tu majú tieto tablety výraznejšie nedostatky a keďže hlavným ovládacím prvkom tabletu je displej, tak ten musí skrátka byť kvalitný. Plusom tabletov Prestigio je fakt, že sú ponúkané vo viacerých veľkostných variantoch.

    Tablety Ainol sú v pomere cena vs. kvalita jednoznačne najlepšie v porovnaní s inými lacnými tabletmi, žiaľ absentuje GPS a 3G (záleží ako často budete chcieť tieto dve veci využívať) no na druhej strane budete mať špičkový IPS displej, novší Android 4.0 (a to je veľké plus), zadnú 5Mpix kameru a perfektne kovové spracovanie (ak teda hovoríme o modeli Flame) Väčší prehľad: http://www.tabletstore.sk...

    Prečo ich tu takmer nikto nepredáva? 1. Ainol je u nás pomerne málo známa značka, 2. v súčasnosti má slabú distribútorskú podporu (dováža ich sem len minimum dodávateľov) u nás k týmto tabletom samozrejme dostanete okrem našej podpory aj štandardnú 2-ročnú záruku, ako keby ste kupovali akýkoľvek iný tablet. Radi by sme Vám odporučili najmä Ainol Novo 7 Flame, ktorý vyniká po viacerých stránkach: http://www.tabletstore.sk...

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie
  • 5. novembra 2012 - Oficiálny zástupca obchodu IT-technika.sk

    Dobrý deň,

    odporučil by som Vám tento tablet: http://www.it-technika.sk...

    za tú cenu sa to naozaj oplatí...

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • renata

      5. novembra 2012 - renata

      Dobrý deň,

      takže v porovnaní Prestigio a Ainol vyhral Prestigio?? Porovnávala som Prestigio MultiPad 9.7 Ultra (PMP5197D) s Prestigio MultiPad PMP7074B3G. Ten druhý mal menšiu pamäť a RAM ale výhodu som našla GPS, bluetooth, frekvencia 3G. Slušné začína sa mi páčiť. Čo hovoríte na nejakú novinku Prestigio Multipad PMP5880D???

      ďakujem za odpoved


Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.