Poradňa Google Nexus 7 16GB

Autor: Anonym | Vložené: 11.04.2013 000 10:25 | Témy: Poradňa Google Nexus 7 16GB

Anonym

4.1.2 vs. 4.2.2

Priatelia, urobil som mensi test s mojim tabletom, nakolko po update na 4.2.2 som mal pocit, ze vydrz baterky rapidne klesla.
Android 4.1.2: nabijanie pri vypnutom stave celu noc, nasledne zapnute wifi, browsovanie v Chrome a Opera beta, screen on: 7,5 hodiny pri 14 % baterie.
Android 4.2.2: nabijanie pri vypnutom stave celu noc, nasledne zapnute wifi, browsovanie v Chrome a Opera beta, screen on: 6 hodin pri 2 % baterie.
Bol nainstalovany uplne rovnaky softver, s tabletom sa len browsovalo, tablet ma 3 mesiace. Rozdiel 1,5 hodiny pri rovnakom konfigu je skutocne dost :(

  • Anonymný používateľ

    Anonymný používateľ

    11. apríla 2013

    :( kdyby to slo z rukou radaktora neceho, bylo by to k zamysleni, mozna i k znovu vyzkouseni, ale tohle neni verohodny vic nez bezdomovec co tvrdi, ze videl UFO.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • Anonymný používateľ

      11. apríla 2013 - Anonymný používateľ

      neviem co riesis, mas dojem ze som vymyslena postava ktora nema nic ine na praci, len vsetko kritizovat? bohuzial je to v mojom pripade realita, neviem, ako sa spravaju ine nexusy ale z mojho pohladu je to dost zaujimave zistenie. co ti brani urobit rovnaky pokus tiez...


    • Anonymný používateľ

      11. apríla 2013 - Anonymný používateľ

      kdyz mne nejaky clovek rekne, ze prave zabil prase a ze lepsi tlacenku nez odnej nikdy nekoupim, budu mu verit ? Nebudu :D nijak na vas neutocim, jen pisu fakt, ze nejste nijak verohodnej a vase znalosti nemusej bejt takovy, aby vubec TENTO vas test mohl byt bran vazne... od toho tu jsou blogy a ne poradny..


    • Anonymný používateľ

      11. apríla 2013 - Anonymný používateľ

      Je to ok, ale pisat o niekom, koho vobec nepoznas, ze nie je doveryhodny a ma tendencie mat nazory ako bezdomovec a jeho UFO, je scestne. Mam roky skusenosti v IT, nemam 20 rokov, som technicky typ, nepotrebujem sa dalej prezentovat a nieco niekomu dokazovat. Ten test som robil pre seba, nakolko som bol vysledkom prekvapeny, chcel som pocut reakcie dalsich uzivatelov, ktori postrehli nizsiu vydrz baterie po update, pripadne skusali nieco podobne ako ja, nakolko Nexusov je u nas pozehnane, nie citat dristy o tom, ze nemam novinarsky preukaz a nepracujem pre doveryhodne media. Odkial beries tu istotu, ze nie som redaktor, resp. som nim nikdy nebol? Skutocne je potrebne spochybnovat nazory inych?
      Ked mi niekto povie, ze lepsiu tlacenku este nejedol, snad mu nebudem vyvracat jeho nazor a pochybovat o nom, toto porovnanie nie je absolutne na mieste.


    • Anonymný používateľ

      11. apríla 2013 - Anonymný používateľ

      sorac, s tou tlacenkou som ti napisal zle :)


    • Anonymný používateľ

      11. apríla 2013 - Anonymný používateľ

      napsal jsem odpoved a cekal na argumenty, to, ze 90% lidi hned zacne utocit, je jejich problem a zrejme nejsou konverzace schopny... kdyz rikam ze to neni verohodny tak to normalne vyvratte a nehadejte se :D... na druhou stranu to, ze nekdo ma roky skusenosti v IT taky zrovna neni verohodny argument...


    • Patrik

      15. apríla 2013 - Patrik

      Bohuzial "MK" ma pravdu mam sice galaxy nexus ale po update na 4.2.2 stale problem s vydrzou baterie, ked fotis a otocis telefon tak sa otaca cela obrazovka namiesto ikoniek, a celkovo je ten telefon pomalsi...


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.