Lenovo Yoga 2 Pro 59-428123

75 %

Popis produktu

Parametre produktu

Produkt nemá žiadne parametre.

Recenzie

  • , zakúpené v Lenovoonline

    Odporúča produkt

    100 %

    Zatial som uplne spokojna

Parametre produktu

Produkt nemá žiadne parametre.

Popis produktu

Výkon na prácu a zábavu s technológiou Intel® Inside

Zažite rýchle prebudenie, otvorenie súborov a fotografií a plynulé prepínanie medzi aplikáciami bez spomalenia.

Štyri spôsoby použitia vášho tabletu

Inovatívny dizajn modelu Yoga Tablet 2 Pro obsahuje valcovitú komoru s batériou a stojan na bočnej strane zariadenia, čím sa posúva jeho ťažisko a otvárajú sa viaceré režimy používania: Držanie, Naklonenie, Stojan a Zavesenie. To znamená, že máte k dispozícii štyri rôzne spôsoby ako si môžete vychutnať multimédiá, hry a mnoho iného.

Fantastický zážitok z domáceho kina

Yoga Tablet 2 Pro ponúka integrovaný projektor, ktorý premení každú tmavú miestnosť na domáce kino. Nový spôsob ako si môžete vychutnať videá a filmy – projektor premieta až 50" obraz na ľubovoľnú stenu alebo premietacie plátno.

Pohlcujúci zvuk

Projektor tabletu Yoga Tablet 2 Pro nie je jedinou funkciou, ktorá ponúka skvelý zážitok z domáceho kina. Integrovaný 8 W zvukový systém vám ponúka bohatý a pohlcujúci zvuk. Toto hovorí za všetko: prémiové predné reproduktory JBL® s veľkými komorami a basovým reproduktorom, technológia na úpravu zvuku Wolfson® Master HiFi™ a priestorový zvuk Dolby®.

Impozantná výdrž batérie

Tablet Yoga 2 Pro je so svojou výdržou batérie bežcom na dlhé trate. Jeho batéria vydrží až 15 hodín*, takže ho môžete používať celý deň – až do noci – bez nabitia. Tajomstvo: Jedinečná bočná komora v tvare valca tabletu Yoga ponúka viac miesta na uloženie batérie – a dlhší čas medzi nabíjaniami.

Displej s ultravysokým rozlíšením a širokými pozorovacími uhlami

Yoga Tablet 2 Pro je vybavený 13,3" displejom s rozlíšením QHD (2560 x 1440), ktorý ponúka úžasný obraz s vysokým rozlíšením – ten si môžete vychutnať spolu so svojimi priateľmi vďaka 178-stupňovým pozorovacím uhlom a displeju s technológiou IPS (in-plane switching).

Skvelé možnosti pripojenia

Yoga Tablet 2 Pro podporuje technológiu 4G LTE poskytujúcu ultrarýchle mobilné dáta (voliteľné) a dvojpásmovú sieť WiFi ponúkajúcu stabilné pripojenie na dlhšie vzdialenosti.

Vylepšená zadná kamera

Vychutnajte si nádherné fotografie s novou zadnou kamerou s rozlíšením 8 megapixelov tabletu Yoga Tablet 2 Pro – kamera je vybavená širokou clonou f2,2, vylepšeným sklom znižujúcim oslnenie a senzorom BSI 2.

Aplikácie Lenovo DOit

Váš tablet Yoga 2 Pro dokáže viac aj vďaka prémiovým aplikáciám od spoločnosti Lenovo, ako je napríklad SHAREit, ktorá vám umožňuje rýchlo zdieľať súbory bez poplatkov za dáta či pripojenia k sieti WiFi, alebo SYNCit, ktorá zálohuje a obnoví vaše kontakty a správy SMS.

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Hodnotenia produktu

3zákazníci odporúčajú produkt
0zákazníkov neodporúča produkt
75 %
priemer z 29 hodnotení
5
11 ×
4
11 ×
3
4 ×
2
1 ×
1
2 ×
  • Po teste stále považujem tablet Lenovo Yoga Tab 3 Pro za veľmi zaujímavú kombináciu hardvéru a softvéru. Nezvyčajné prvk...

    Zobraziť celú recenziu na techbox.dennikn.sk

  • Odporúča produkt

    100 %
    • Reproduktory
    • Výborná kvalita displeja
    • Dlhé nabíjanie
    • Váha
    • Občas z ničoho nič preblikne obrazovka

    Mám tablet len pár mesiacov a zatiaľ som veľmi spokojná.
    Používam ho hlavne na pozeranie videí , čítanie a práce do školy - svoju úlohu spĺňa perfektne, takže môžem len chváliť.
    Vadí mi len že sa veľmi dlho nabíja a celkom je to ťažké hovädo ale inak je to na 1* . A ešte mu občas švihne a z ničoho nič mu preblikne obrazovka čo nepovažujem za veľký problém kedže všetko ostatné klape ako má.

  • , zakúpené v Lenovoonline

    Odporúča produkt

    100 %

    Zatial som uplne spokojna

  • Odporúča produkt

    100 %
    • Veľkosť
    • Projektor
    • Displej
    • Stojan
    • JBL repráky
    • Fotoaparát
    • Možnosť polohovania tabletu - polož,zaves,postav
    • Váha
    • Tlačitká idú zo začiatku tažko a treba dávať na to pozor aby sa nezlomili
    • Mikro usb kábel ide dosť tažko s tabletu aj von
    • Treba dávať pozor na pády

    Tablet som chcel dlho ale stále stál 509 oplatí sa čakať a vyšiel ma na cca 365 eur na alze. Tablet je kvalitný,kovový neni vidno odtlačky,krásný QHD displej,projektor je vidno večer ale treba zaostriť. Na žačiatku ide tažko mikro usb a stojan a ostatné tlačítka treba len rozchodiť časom. Dlho nabíjá ale aj dlho vydrží -cca 3-4 hodiny. Zatial ide ako má len dúfať že som nenarazil na kazový kus.. Doteraz som mal len Samsungy tab a note tak je to taký nezvyk ...Nadstavba od lenova sa mi páčí neviem čo proti nej všetci majú ...zatial najlepší tablet aký som kedy mal ..Odporúčám k nemu púzdro Lenovo Yoga Tablet 2 Pro 13 Sleeve and Film Gray

  • 80 %
    • Display, projektor, zvuk
    • Procesor intel (pomalost, zasekavanie), veľkosť, vaha, nabijanie

    Tablet mam len par dni, ale už viem najzakladnejsie veci, tak som sa rozhodol napísať moje dojmy. Tento tablet je kompromisom medzi velkostou a vybavou, ja som sa rozhodol pre vybavu, hlavne ma zaujal projektor, display a repoduktory. Projektor v uplnej tme celkom použiteľný aj na celeovecerny film. Zvuk ma asi nadchol najviac, necakal som až toľko. Hlavne sa my paci ako pri filme sa dostáva do popredia hovorena reč, takže je pekne rozumieť celý film a nemusite mať hlasitost na plno. Displayu nemal co vytknut. Co my vsak vadi sú občasne zaseknutia, niekedy až zamrznutia, pripisujem to procesoru od intelu, ktorý podľa mňa dosť straca na snapdragon od qualcomu. Ďalšia vec co ma zarazila tak bolo prvé nabijanie ktoré trvalo niečo cez desať hodín, druhé vyzeralo byt rýchlejšie, snáď po castejsich nabijaniach sa proces zrychli. A ohľadom nabijania ešte jedna vec ktorá sa my stala, po nabiti tabletu sa nabijanie neodpoji ale začne sa vybijat, tak dufam že len niečo zblbo, lebo ak to tak bude, tak v tom ma lenovo strašne sklame aby som si strazil nabijanie a pri 99% odpajal nabijacku. Posledná vec ktorá my vadi je veľkosť, ano ma to svoje vyhody, ale pri tablete asi nie, lebo tento tablet moc prenášať nebudete, skôr bude ako taká náhrada nooteboku ale bez klavesnice, ovsem ak si niejaku nedokupite. Aby som to niejako ukončil tak ako som sa na ten tablet tesil keď som si ho siel kúpiť priamo do lenova, tak mam teraz trochu zmiesane pocity, ale myslím že by som ho momentálne nemenil, jedine ak by bola niejaka menšia verzia ale samozrejme so všetkými komponentamy ako ma táto verzia ale aj s iným procesorom.

  • Revolučné produkty majú väčšinou extrémny údel. Buď sa ľahko ujmú a začne ich kopírovať aj konkurencia, alebo hneď v prv...

    Zobraziť celú recenziu na www.techbox.sk

{"Obľúbené kategórie":[["Detská spodná bielizeň","https://detska-spodna-bielizen.heureka.sk/"],["Stavebnice Playmobil","https://stavebnice-playmobil.heureka.sk/"],["Nafukovacie lehátka","https://nafukovacie-lehatka.heureka.sk/"],["Reproduktory do auta","https://reproduktory-do-auta.heureka.sk/"],["Odžmolkovače","https://odstranovace-zmolkov.heureka.sk/"],["Drevení hojdací kone","https://hojdacie-kone.heureka.sk/f:29265:29768857;29295:1/"],["Hracie podložky Lamaze","https://hracie-podlozky.heureka.sk/f:11459:45618;29678:29824373/"],["Pánske overaly","https://panske-komplety-a-supravy.heureka.sk/f:24246:29466735/"],["Posilňovacie lavice Hop-Sport","https://posilnovacie-lavice.heureka.sk/f:8154:204192/"],["Detské nerezové príbory","https://pribory.heureka.sk/f:4356:511952;20877:1/"]],"Vybrané značky":[["Tablety GoClever","https://tablety.heureka.sk/f:14237:124887/"],["Tablety Archos","https://tablety.heureka.sk/f:14237:116634/"],["Tablety Oukitel","https://tablety.heureka.sk/f:14237:29959176/"],["Tablety Thomson","https://tablety.heureka.sk/f:14237:35457852/"],["Tablety Microsoft","https://tablety.heureka.sk/f:14237:225392/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako vybrať dojčenskou čiapku, rukavice lebo šálu?","https://dojcenske-ciapky-rukavice-a-saly.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-dojcenskou-ciapku-rukavice-lebo-salu/"],["Ako vybrať cyklistické rukavice?","https://cyklisticke-rukavice.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-cyklisticke-rukavice/"],["Ako si vybrať kapsľovú kávu?","https://kavove-kapsule.heureka.sk/poradna/ako-si-vybrat-kapslovu-kavu/"]],"Vybrané produkty":[["Čerpadlo ostrekovača skiel JPN 90B0207-JPN","https://autoskla.heureka.sk/cerpadlo-ostrekovaca-skiel-jpn-90b0207-jpn_4/"],["Shimano HG901","https://retaze.heureka.sk/shimano-hg901/"],["Popron.cz Nafukovací kruh na sezení Vital Comfort, 43 cm","https://rehabilitacne-pomocky.heureka.sk/popron-cz-nafukovaci-kruh-na-sezeni-vital-comfort-43-cm/"],["Just Black Hygienický náustok 3 cm OUT 90 ks","https://naustky.heureka.sk/just-black-hygienicky-naustok-3-cm-out-90-ks/"],["Waldhausen Hackamore Anzüge černé","https://udidla-pre-kone.heureka.sk/waldhausen-hackamore-anzuge-cerne/"],["Iron Aesthetics YES! Breakfast 500 g","https://proteinove-kase.heureka.sk/iron-aesthetics-yes-breakfast-500-g/"],["Viefe Como biela matná 41 mm","https://nabytkove-uchytky.heureka.sk/viefe-como-biela-matna-41-mm/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}